Kalender för 9B

torsdag 8 juni 2017

Skolavslutningsfest

INBJUDAN

SKOLAVSLUTNINGSFEST 15/6 2017


Hej alla elever och föräldrar i 9A och 9B. I år kommer skolavslutningsfesten att vara på Åvallen i Dalbobeta. Tanken är att festen startar kl. 20.00 och håller på fram till kl. 01.00, då hinner ni elever att umgås lite med familj och släkt på eftermiddagen.

På tisdag kväll kl. 19.30 kommer lokalen att fixas i ordning. Alla elever som är intresserade av att hjälpa till med detta är välkomna.

Under kvällen kommer dj:n Poolman dit för att spela och vi fixar lite korv med bröd som ni kan stoppa i er när ni börjar bli hungriga frampå småtimmarna. Snacks och dricka kommer självklart också att finnas.

Årets skolavslutningsfest har sponsrats av Boets IK med 5 000 kronor samt av Svenska kyrkan med ca. 2 000 kronor. Stort tack för det! Kravet för sponsringen är självklart att festen är drogfri (nolltolerans på alkohol eller annat), bryts detta under kvällen kommer vi föräldrar bli återbetalningsskyldiga för dessa tusenlappar. Vi kommer därför inte släppa in någon i lokalen som är berusad. Festen är endast för er elever som går ut 9:an, övriga som dyker upp kommer vänligt, men bestämt, att avvisas.

Varje förälder ansvarar för sin egen ungdom under kvällen vilket betyder att det är önskvärt att ni finns på plats på Åvallen. Det finns ett kök i lokalen där vi gamlingar kan hänga under kvällen utan att störa er ynglingar för mycket. Vi kommer titta till er och cirkulera vid infarten så inga obehöriga kommer in.

Nu är det upp till er elever att göra detta till en bra sista kväll tillsammans, vi tror att ni kommer lyckas med det!

Om det är någon som har några frågor kring festen går det bra att ringa mig, Guije (Alva L:s mamma), på 070-272 20 39.

Välkomna önskar vi föräldrar som bokat lokalen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar